om mig

DSC_0850.jpg

 

Mitt namn är Christina Schneider.

 

Jag tror att denna värld kan och få bli bättre. Och jag tror att det blir möjligt om var och en av oss mår lite bättre. Men hur ska man göra för att må bättre? Jag tror att allt står och faller med om man lever sin sanning eller ej. Lever du det livet du hade tänkt dig för dig själv eller gör du bara det som du tror att dem andra vill att du ska göra?

 

Att ge reikimassage är mitt sätt att leva min sanning. Samtidigt kan jag hjälpa dig att kännas lättare, kanske friare och gladare, i alla fall mer avslappnad och fokuserad. Ett ökat välbefinnande minskar stressen och höjer chansen att du går genom livet som den du är. Och det berikar oss andra och gör världen till en bättre plats.

Det är det jag tror och varför jag gör det här.

 

 

I många år har jag jobbat med mig själv och med andlig utveckling. Den 1:a reikigraden gjorde jag 2009. Också mitt intresse för massage har funnits sedan länge. Att kombinera båda har bara hänt i processen och känns naturligt för mig.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet. Syftet med förbundet är bland annat att öka kännedomen av reiki och minska fördomarna som finns mot den.

logo

 

 

Bloggen auf WordPress.com.

Nach oben ↑

%d Bloggern gefällt das: